top of page
pexels-cottonbro-studio-3944396-min.jpeg

Hvorfor vælge NM Bogføring & Regnskab?

1.

Som mindre eller nystartet virksomhed, kan du helt undlade at starte dit eget bogholderi. Opstarten af en regnskabsafdeling er både omkostningstung og ressourcekrævende. Slip for at skulle tænke på ekstra lønsedler. Undgå at stå med personaleansvar og kend altid dine udgifter til bogføringen på forhånd.

2.

Undgå at stå for bogføring og udbetaling af løn til dine medarbejdere. Selvom det kan virke simpelt, er det essentielt at have kendskab til retslige krav forbundet med lønudbetaling. Lad os fokusere på udbetaling af SKAT, ATP og AUB, så kan du fokusere på økonomisk vækst.

3.

Moms kan være af kompleks størrelse og et mangel på et forudgående kendskab til love og regler er derfor ikke unormalt for selvstændige. Undgå at sætte dig ind i de forskellige love og regler, men nyd godt af fordelene ved ekspertisen der skal til for maksimering af fradraget. Hos NM Bogføring udarbejder vi og indsender din moms til SKAT, således at du ikke skal tænke på deadlines og det komplicerede sæt af regler der følger med i indrapporteringen. 

4.

Vi mener at en stærk kunderelation er altafgørende for gensidig værdiskabelse. Vi har altid vores kunder i centrum. Som kunde hos os får du ubegrænset gratis taletid. Du kan derfor altid booke et møde med os, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende din forretning, som du ønsker besvaret. 

5.

Vores interne systemer har gjort os i stand til at arbejde mere effektivt. Dette er både kosteffektivt for os og dig. Grundet vores automatiserede arbejdsgange, tilbyder vi en lav månedlig pris. 

bottom of page